27 mei 2018 door NLmatch

Commercieel Medewerker met veel ervaring in de commercie

Jij bent ondernemend, gedreven, competitief, ambitieus en je vindt steeds de juiste balans tussen een goede indruk achterlaten en commercieel denken. Je vindt het leuk om bij te dragen aan het commerciële succes van toonaangevende bedrijven in o.a. de branches: telecom, verzekeringen, ICT, marketing, zakelijke dienstverlening, projectinrichting, auto’s en transport. Je start je commerciële loopbaan door bij potentiële klanten afspraken te maken voor Accountmanagers van onze opdrachtgevers.  

Daarmee ben jij op je plek bij NLmatch. Interesse? Lees snel verder!

Commercieel medewerker B2B

Als Commercieel Medewerker B2B ben jij het verlengstuk van onze opdrachtgevers. Je krijgt een kijkje in de keuken van opdrachtgevers in zeer diverse branches. Je mag meedenken over  een plan van aanpak om uiteindelijk leads te gaan genereren. Veel variatie en super leerzaam dus!

In deze functie leer je het B2B-verkoopvak en krijg je voor jezelf een duidelijk beeld over welke branches bij je passen. Een ideale opstap naar een carrière in de commercie dus! Telefonisch benader je potentiële klanten en door goed te luisteren naar de wensen en behoeften analyseer je de klantsituatie. We hebben je voldoende kennis bijgebracht over de producten en diensten van onze opdrachtgevers, en je bent hierdoor voor de klant een prettige gesprekspartner. Jij weet de ultieme balans te vinden tussen commercieel denken en een goede indruk achterlaten. Het pushen van afspraken is niet onze werkwijze en dit voel jij aan. Je maakt alleen een afspraak als deze kwalitatief is. Daardoor worden potentiële klanten direct enthousiast en als belangrijkste: ze maken een afspraak!

Je werkt in een leuk en gezellig team, waar veel persoonlijke aandacht is. Goede begeleiding zorgt voor tevreden medewerkers – en dat vertaalt zich in commerciële resultaten! Daarnaast zijn jouw werkzaamheden afwisselend: naast dat je telefonisch veel klanten te woord staat, houd je je ook bezig met het verzamelen van gegevens, concurrentie- en marktontwikkelingen. Ook bespreek je op regelmatige basis de successen en knelpunten met de opdrachtgever. Veel variatie dus!

Wat wij bieden:

 • Een dynamisch bedrijf met toffe opdrachtgevers waar je écht de mogelijkheid hebt om je commerciële skills te verbeteren;
 • Een afwisselende baan waarbij we je coachen en trainen en je salesvaardigheden naar een higher level brengen;
 • Een uitdagende functie waarin je snel kunt beginnen (min 3 dagen in de week);
 • Flexibele werktijden tijdens kantooruren, niet ’s avonds of in het weekend.
 • Een leuke en open werksfeer in een informeel en gezellig team;
 • Geregeld een leuke teamactiviteit zoals bijvoorbeeld een kookworkshop, etentje of een tafeltennistoernooi;

Wat wij vragen:

 • Minimaal MBO+ werk en denkniveau;
 • Je bent minimaal 1 jaar beschikbaar;
 • Je bent klantgericht, hebt lef, toont oprechte interesse in de klant en denkt commercieel;
 • Je hebt een open, sociale houding en weet te overtuigen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Interesse?

Mail dan je CV inclusief motivatiebrief naar vacature@nlmatch.nl.
Mocht je vragen hebben over deze functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Cindy Uit de Bulten, HR Adviseur NLmatch, op telefoonnummer 078 – 7503000.

Solliciteer

Tags: ,