#

NLmatch

Heeft u een vraag? Bel ons gerust!

 


  078 - 750 30 00

Background

Techniek

Klantcase

Behoefte

De opdrachtgever is een producent van cv-ketels en behoort tot de top van de installatiebranche in Nederland. De opdrachtgever wil het maken van afspraken met nieuwe prospects uit handen nemen bij haar accountmanagers en zoekt hiervoor een partij die gericht is op een lange termijn relatie. 

 

Oplossing 

NLmatch neemt het genereren van waardevolle leads over van de opdrachtgever en zorgt voor afspraken met nieuwe potentiële klanten voor de accountmanagers. NLmatch is erop gericht om persoonlijk contact te leggen met de installateurs die gebeld worden. Kwaliteit van de gesprekken staat voorop en wordt gewaarborgd door de gesprekken op te nemen. Na het maken van een afspraak wordt er een automatische afspraakbevestiging naar de installateur verzonden. 

 

Uitvoering

NLmatch houdt zich tijdens het bellen met de prospects aan de criteria van de opdrachtgever. Zo zijn ‘duurzaamheid’ en ‘energiebesparing’ belangrijke thema’s voor de opdrachtgever en zijn er minimale afnames. NLmatch traint haar medewerkers hierop, zodat er kwalitatieve afspraken met de installateurs gemaakt worden.

 

Resultaat

NLmatch heeft voor de opdrachtgever een conversie behaald van 1,5 afspraken per beluur. 

Background