#

NLmatch

Heeft u een vraag? Bel ons gerust!

 


  078 - 750 30 00

Background

Over NLmatch

 

NLmatch is sinds 2004 de partner in Nederland op het gebied van leadgeneratie via telemarketing. Wij zijn ervan overtuigd dat kwalitatieve en warme leads voor onze klanten voortkomen uit persoonlijk en telefonisch contact.

 

Onze kracht

Vanuit ons kantoor in Dordrecht werken wij met een team van 30 mensen aan het generen van leads binnen Nederland. Onze focus ligt op de B2B markt en we zijn met name actief in de branches telecom, ICT, techniek, verzekeringen, HR, finance, facility, software en marketing.

 

Onze missie

Wij willen de beste afspraken maken voor onze klanten. Liever geen afspraak, dan een afspraak waar geen potentie in zit. Ons team is getraind op het voeren van zakelijke gesprekken en het volledig eigen maken van een product of dienst. Dit bewaken we door continu nieuwe commerciële en product gerelateerde trainingen aan te bieden.

 

 

 

 

 

NLmatch - Anke Bot Fotografie 5791.png

Heeft u een vraag?

Marjan kan u verder helpen!

 

 

NLmatch is gespecialiseerd in business-to-business (B2B) leadgeneratie. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en focussen ons op het maken van commerciële afspraken voor accountmanagers van bedrijven en organisaties in Nederland. Om waardevolle leads voor u als opdrachtgever te kunnen genereren, zetten wij telemarketing in.

Background